Koulutettu hieroja -
Susanna Silvenius Koulutettu hierojaPalvelut ja hinnasto
Ennen hierontaa
Hieronnan jälkeen
Hieronnan vaikutuksia
Yhteystiedot
-

Susanna Silvenius

Olen vuonna 1979 syntynyt nainen Lapista. Muutin Ouluun vuonna 2008 ja  pari vuotta myöhemmin suoritin hierojan ammattitutkinnon Oulun aikuiskoulutuskeskuksessa.

Olen ammatiltani koulutettu hieroja (2010), yhtye-/ orkesterimuusikko (2008) sekä tietojenkäsittelyn tradenomi (2003). Minulla on kokemusta eri alojen työympäristöistä ja niiden ergonomiasta. Hoitoalan yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011. Aloitan musiikkiterapeutin kliiniset opinnot syksyllä 2017.

Hieronta

Hierojana otteeni ovat rauhalliset ja vahvat. Säädän AINA otteiden voimakkuuden asiakkaan toiveiden mukaan. Erikoistun työssäni kokonaisvaltaiseen kehon- ja äänenhuoltoon ja toimin tällä hetkellä myös laulunopettajana.  Teen erityispalveluna äänihierontaa - ääntä vahvistavaa hoitoa, joka on suunniteltu ääntä työssään käyttäville.

Haluan kehittyä työssäni. Vuonna 2011 suoritin kinesioteippauksen peruskurssin ja keväällä 2012  trigger-/ syvähieronnan kurssin. Syksyllä 2012 aloin opiskella tiibetiläistä Ku Nye -hierontaa. Tämän jälkeen olen käynyt useita muita erikoistavia kursseja.