Koulutettu hieroja -
Susanna Silvenius Koulutettu hierojaPalvelut ja hinnasto
Ennen hierontaa
Hieronnan jälkeen
Hieronnan vaikutuksia
Yhteystiedot
-

Rentoudu, juo vettä

Hieronnan jälkeen on hyvä rauhoittua. Olo voi tuntua uneliaalta ja kevyeltä. Hierontapöydältä kannattaa nousta rauhassa ja vaikka istua hetken aikaa, etenkin jos on taipumusta huimaukseen tai matala verenpaine.

Hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa, joten on hyvä huolehtia nestetasapainosta juomalla vettä. Muista, että kahvi ja alkoholi kuivattavat. Loppupäivänä ei kannata harrastaa raskasta liikuntaa tai tehdä fyysisesti kovin raskaita töitä. Halutessasi voit kevyesti venytellä hierotun alueen lihakset. Joskus jopa seuraava päiväkin kannattaa ottaa kevyesti, sillä löysänneet lihakset eivät pysty vielä koviin suorituksiin.

Seuraava päivä

Hieronnan jälkeisenä tai sitä seuraavana parina päivänä voit tuntea päänsärkyä tai vähän lihaskipua, riippuen siitä millaisia ongelmat ovat olleet, mitä alueita on käsitelty ja miten. Monesti tulehduskipulääkkeen ottaminen helpottaa ja kipu häviää itsestään.

Kaikille oireita ei tule, mutta osalle välillä ja se on ihan normaalia. Jos kivut ovat voimakkaita tai kestävät pitkään, kannattaa aina olla yhteydessä hierojaan tai terveyskeskukseen.

Anna palautetta

Asiakas on oman kehonsa parhain asiantuntija - hoitotyössä palaute on erittäin tärkeää.Voit antaa sitä paitsi kasvotusten myös sähköpostilla osoitteeseen: susanna.silvenius@gmail.com