Koulutettu hieroja -
Susanna Silvenius Koulutettu hierojaPalvelut ja hinnasto
Ennen hierontaa
Hieronnan jälkeen
Hieronnan vaikutuksia
Yhteystiedot
-

Koulutettu hieroja

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö, joka noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskevia lakeja ja eettisiä säännöksiä. Häntä mm.sitoo vaitiolovelvollisuus. Koulutetun hierojan ammattitoiminnan päämääränä on terveyden ylläpitäminen ja edistäminen, sairauksien ehkäiseminen sekä sairaiden parantaminen ja heidän kärsimystensä lievittäminen.

Koulutettu hieroja kuuluu Valviran rekisteriin ja potilasvahinkovakuutuksen piiriin. Voit tarkistaa, että hierojasi on terveydenhuollon ammattilainen Valviran terveydenhuollon ammattilaisten keskusrekisteristä osoitteesta  https://julkiterhikki.valvira.fi/

Pitääkö hyvän hierojan olla kovakätinen?

Hieronnan ei kuulu sattua liikaa, mutta tarkoituksena on kuitenkin saada aikaan tuloksia, joten välillä jotkin paikat voivat tuntua aroilta tai "makean kipeiltä". Kerro hierojalle tuntemuksistasi hieronnan aikana, jotta hieroja voi säädellä hieronnan voimakkuutta. Muista, että hieronta on hoitotapahtuma eikä kestävyyskilpailu, jossa mitataan kuka kestää eniten kipua ja kovimpia otteita. Pyrkimyksenä on toteuttaa miellyttävä, tehokas ja rentouttava hoito!